Vakantiewoningen Friesland

Komt u ook genieten in het mooie Friesland via vakantiewoningen Friesland? Geen enkele provincie is zo uniek als Friesland, oftewel Fryslân. Toeristen van over de hele wereld bewonderen het unieke waterlandschap. Ze genieten van de schitterende historische steden met haar gezellige kroegjes en restaurants. Waar kunt u de provincie Friesland beter vanuit ontdekken dan vanuit een leuke vakantiewoning van www.luxehuis.nl.

U kunt bij ons kiezen uit 2 leuke vakantiehuizen of een grote woonboerderij (tot 12 personen):

Vakantiewoning de Koekoek
Vakantiewoning de Koekoek
De Koekoek is een ruime vakantiewoning die geschikt is voor 8 personen. De vakantiewoning heeft 4 slaapkamers op de bovenverdieping en is gelegen op het rustige park “Het Fonteinbos” met alleen particuliere vakantiewoningen. Ideaal als u zoekt naar een rustige omgeving van waaruit u Friesland wilt ontdekken.
Meer informatie over de Koekoek

Vakantiewoning de Leeuwerik
Vakantiewoning de Leeuwerik
Ook gelegen op hetzelfde park “Het Fonteinbos” is ons vakantiehuis de Leeuwerik. Een prachtig huis met 4 slaapkamers (1 beneden, 3 boven) geschikt voor 8 personen. U kunt hier met het hele gezin volop genieten van uw vakantie in Friesland. Lekker wandelen door de bossen vanuit uw vakantiewoning. Op loopafstand ligt ook het gezellige brinkdorp, waar u terecht kunt voor een bakker, slager, fietsverhuur of gezellige restaurants.
Meer informatie over de Leeuwerik

Woonboerderij De Lytsemar
Vakantieboerderij de Lytsemar
Gelegen in de Gemeente Leeuwarden vindt u onze unieke vakantieboerderij. Deze gerenoveerde boerderij zorgt ervoor dat u extra sfeer proeft tijdens uw vakantie in Friesland. De woonboerderij is te huur voor een vakantie, week, weekend of midweek en biedt ruimte aan 12 personen. De Lytsemar is gelegen aan een doorgaande weg naar Leeuwarden.
Meer informatie over de Lytsemar

Of u nu op zoek bent naar rust, volop van watersport wilt genieten, lekker wilt wandelen of de Provincie Friesland wilt ontdekken. Via de leuke vakantiewoningen van www.luxehuis.nl is dat allemaal mogelijk tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 
Share our website