Vakantiewoningen Friesland

Komt u ook genieten in het mooie Friesland via vakantiewoningen Friesland? Geen enkele provincie is zo uniek als Friesland, oftewel Fryslân. Toeristen van over de hele wereld bewonderen het unieke waterlandschap. Ze genieten van de schitterende historische steden met haar gezellige kroegjes en restaurants. Waar kunt u de provincie Friesland beter vanuit ontdekken dan vanuit een leuke vakantiewoning van www.luxehuis.nl.

U kunt bij ons kiezen uit 2 leuke vakantiehuizen.

Vakantiewoning de Koekoek
Vakantiewoning de Koekoek
De Koekoek is een ruime vakantiewoning die geschikt is voor 8 personen. De vakantiewoning heeft 4 slaapkamers op de bovenverdieping en is gelegen op het rustige park “Het Fonteinbos” met alleen particuliere vakantiewoningen. Ideaal als u zoekt naar een rustige omgeving van waaruit u Gaasterland en Friesland wilt ontdekken.
Meer informatie over de Koekoek

Vakantiewoning de Leeuwerik
Vakantiewoning de Leeuwerik
Ook gelegen op hetzelfde park “Het Fonteinbos” is ons vakantiehuis de Leeuwerik. Een prachtig huis met 4 slaapkamers (1 beneden, 3 boven) geschikt voor 8 personen. U kunt hier met het hele gezin volop genieten van uw vakantie in Friesland. Lekker wandelen door de bossen vanuit uw vakantiewoning. Op loopafstand ligt ook het gezellige brinkdorp, waar u terecht kunt voor een bakker, slager, fietsverhuur of gezellige restaurants.
Meer informatie over de Leeuwerik

 
 

Share our website