Vakantiehuis huren Friesland

Leuke vakantiehuizen in Friesland huurt u via Vakantiewoningen Friesland. Op een rustig gelegen vakantiepark, nabij een leuk Fries dorp, vlakbij het water. Huur een vakantiehuis in Friesland en u weet zeker dat u volop geniet van uw welverdiende vakantie.

Via www.luxehuis.nl kunt u 2 verschillende vakantiehuizen huren van waaruit u geniet van een enerverende vakantie in een waterrijk landschap. Ook kunt u lekker wandelen, watersport genieten, of de historische steden bezoeken met de leuke kroegjes en restaurants. De provincie Friesland is zeer veelzijdig en u vermaakt zich gegarandeerd met uw familie of vrienden.

De huurprijzen zijn afhankelijk van de woning die u wilt en de periode die u wilt huren. Als u een vakantiehuis wilt huren in Friesland kijk dan hier voor onze prijzen. Heeft u vragen, mail ons of neem contact op, wij helpen u graag!

Laat ons gerust weten of u een weekend, midweek, week of langer wilt boeken, dan bekijken wij de beschikbaarheid of bieden u indien mogelijk een alternatief. Kijk op de vakantiehuizen pagina voor de type woningen en vul daar gerust het formulier in.   
Share our website