Vakantiehuis huren Friesland

Leuke vakantiehuizen in Friesland huurt u via Vakantiewoningen Friesland. Op een rustig gelegen vakantiepark, nabij een leuk Fries dorp, vlakbij het water. Of met een grotere groep (tot 12 pers.) in onze mooie vakantieboerderij Lytsemar, gelegen aan de weg naar Leeuwarden. Huur een vakantiehuis in Friesland en u weet zeker dat u volop geniet van uw welverdiende vakantie.

Via www.luxehuis.nl kunt u 3 verschillende vakantiehuizen huren van waaruit u geniet van een enerverende vakantie in een waterrijk landschap. Ook kunt u lekker wandelen, watersport genieten, of de historische steden bezoeken met de leuke kroegjes en restaurants. De provincie Friesland is zeer veelzijdig en u vermaakt zich gegarandeerd met uw familie of vrienden.

De huurprijzen zijn afhankelijk van de woning die u wilt en de periode die u wilt huren. Als u een vakantiehuis wilt huren in Friesland kijk dan hier voor onze prijzen. Heeft u vragen, mail ons of neem contact op, wij helpen u graag!

Laat ons gerust weten of u een weekend, midweek, week of langer wilt boeken, dan bekijken wij de beschikbaarheid of bieden u indien mogelijk een alternatief. Kijk op de vakantiehuizen pagina voor de type woningen en vul daar gerust het formulier in.   
Share our website