Vakantiewoning huren Friesland

Luxehuis.nl is aanbieder van 2 leuke vakantiewoningen in de Provincie Friesland. Een vakantiewoning huren via Luxehuis.nl betekent voor u genieten van alle (natuur)pracht die Friesland u te bieden heeft. 
De 2 vakantiewoningen liggen op het prachtige rustieke park “Het Fonteinbos” met alleen particuliere woningen. Het is een rustig park waar vanuit u zo het bos inwandelt en waar van alles in de omgeving te ontdekken is. Denkt u erover om met uw gezin of familie een vakantiewoning te huren in Friesland? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het boeken van de woning en zorgen voor een aangenaam verblijf voor u en uw familieleden of vrienden.

Een vakantiewoning huren is gemakkelijk, u bekijkt de pagina met onze vakantiewoningen en onder iedere pagina staat een formulier. Daarop vult u uw gegevens en de gewenste periode in en wij zullen dan contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Vanuit de vakantiewoningen  kunt u zelf de rijke natuur of historie van Friesland gaan ontdekken. Uiteraard kunnen wij u van leuke tips voorzien. Vraag hier gerust naar!

Wij wensen u alvast een fijn verblijf in het mooie Fryslân!
Share our website